سلام به همه ی کاربران گرامی به ویژه خواهرهای عزیزم.
این پست روباعنوان یادآوری گذاشتم .
میدونم که همه یه پاچه خانمین واسه خودتون ، اما میخواستم یه موضوعی رو واسه خانم های بدحجاب روشن کنم.
عزیزایی که حجابتونو درست نمیکنید باید خدمتتون عرض کنم که اگه مسلمان و شیعه هستید ، اسلام به ما دستور امربه معروف و نهی از منکر داده، امر به معروف ونهی از منکر در حجاب خلاصه نمیشه اما چون موضوع بحث من حجاب هستش فقط درهمین باره صحبت میکنم.
خب گفتم که اسلام به ما دستور امربه معروف و نهی از منکررو داده که باید براساس مراحل زیر باشه:
1-با لطافت و مهربانی
2-با آوردن دلایل روشن
3-اثبات دلایل
.
.
.
تا برسیم به مرحله آخر که گفته شده اگه با زبان لطافت و دلایل روشن واثبات های متنوع قانع نشد ما حق داریم به زور شال و روسری رو رو سرتون بکشیم.
حالا شاید بعضی ها بگن ما تا به حال همچین چیزی رونشنیدیم وقبول نداریم.باید عرض کنم این موضوع کاملا حقیقت داره حالا چطورش رو توضیح میدم.
درقرآن گفته شده که لا اکراه فالدین یعنی هیچ اجباری در انتخاب دین نیست.(دقت کنید که هیچ اجباری در انتخاب _ دین _ نیست)اما درادامه گفته شده اگر شخصی دینی را انتخاب کرد موظف است به تمام احکام و دستورات دینش عمل کند( واجب است) پس عزیزان من کورکورانه دین خودتون رو براساس دین پدرانتون انتخاب نکنید بهتره که درتمام موارد درانتخاب ها تحقیق بشه چه بسادرمسئله ی مهمی مثل انتخاب دین که حتما شما باید درمورد دینتون اطلاعات کافی جمع آوری کنید.
حالا میگیم شما درمورد دین اسلام تحقیق های کافی روانجام دادین و این دین آسمانی رو پذیرفتین دراین حالت شما باید از دستورات دینتون پیروی کنید.
پس بازهم میگم شمایی که خانم مسلمان هستی حق نداری بدحجاب و بی حجاب دراجتماع و دربین نامحرم هات ظاهربشی.
امیدوارم به حرفام فکرکنی و بری درموردشون تحقیق کنی تا به یه نتیجه ی فوق العاده منطقی برسی.
نظرات شما عزیزان:

اما در خصوص حمل واژه به معنای «اجبار» نیز باید دقت شود که فرمود: «اجباری در دین نیست». چرا که دین یک مسئلهی اعتقادی و قلبی است و هیچ انسانی نمیتواند با جبر و زور اعتقادی را بر دیگری القاء نماید. لذا دین اجباری نفی میشود. چنین دینی نه واقعاً دین است و نه مقبول میافتد. و اگر دقت شود در اسلام [تشیع] قید شده است که «اصول دین» تحقیقی است و تقلید در اصول جایز نیست. یعنی انسان باید با عقل و قلب بدان برسد نه با تقلید از دیگران. و این مهم یکی از معانی روشن «در دین اجباری نیست» میباشد.
پاسخ:ازتوضیحات بسیار جامع و آموزنده تون کمال تشکر رو دارم.منتظرت بقیه ی نظراتتون هم هستم.
.: Weblog Themes By Pichak :.